Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aki volt már többször buliban...

Aki volt már többször buliban (nem házi) tudna segíteni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és még sose voltam discoban és egyéb szórakozóhelyeken. bnőmmel(aki szintén sose volt de ő 15) eldöntöttük hogy szombaton elmegyünk egyet bulizni.. de nemtudom mit is kell ott csinálni? az úgy oké hogy jólérzed magad és táncolsz..(táncolni nem nagyon tudok) Arra lennék kíváncsi hogy: bemész, mit csinálsz először, közben, utána..stb.. és mit szoktatok inni és mennyit? Akinek ebben nagy gyakorlata van az írjon le mindent! értelmes válaszokat várok.. és ne nézzetek le emiatt:$ köszönöm előre is a válaszokat!!
2010. máj. 6. 17:43
 1/3 anonim válasza:
51%

:)

nálunk az a szokás, hogy 11-f12 körül elindulunk, először elmegyünk a tescoba piáért, cigiért. útközben jól megiszunk mindent, odaérünk, amikor odaérünk:)

bemész, fizetsz (ha kell..:)), ruhatár (ha kell..), mosdó (ha kell :D ), pultnál iszunk valamit, aztán reggelig táncolunk

2010. máj. 6. 17:59
 2/3 anonim válasza:
Bementek, leültök, lepakoljátok a cuccaitokat, hogy ne foglalják el a helyet. (nem tudom hol laktok, én kisvárosban, pesten nem tudom mennyire van így) aztán vesztek valamit inni. Egy-egy feles jó lenne, hogy feloldódjatok és jól érezzétek magatokat. (pl sherry) Az még nem is erős, és nem leszel sem részeg sem alkoholista tőle. Szoktak inni sherrys őszilét, az még finom is. Amikor úgy gondoljátok, hogy elég volt, jól érzitek megatokat, fogjátok a táskátokat és mentek táncolni.
2010. máj. 6. 18:00
 3/3 anonim válasza:
Ja és 11-12 de inkább 12 fele induljatok, mert előtte szószerint senki nincs.
2010. máj. 6. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!