Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy kell fanfiction. Net-re...

Hogy kell fanfiction. Net-re fanfictiont írni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 27. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:

hát...ezt bővebben is kifejthetted volna...

De ha jól értem, azt akarod kérdezni, hogy hogyan kell netre fanfictiont írni. Nos, ez nem ilyen, hogy hogyan kell, hogyan nem. Egyszerűen rengeteg ilyen fanfictionos oldal van,vannak olyanok akik saját weboldalt hoztak létre egy fanficnek. A legjobb, és talán a legnagyobb a Merengő, ajánlani tudom. Regisztrálj a Merengőre, s meg fogod találni, hogy hol és hogyan kell. Én is írok egyet Harry Potter témában ( egyébként abból van a legtöbb). Ha feltöltötted írd meg a címét és belenézek. :)

2017. jan. 28. 10:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem én arra gondoltam ide: [link] hogyan lehet írni, de azért köszi
2017. jan. 28. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Csinálsz egy profilt

ott meg keresed a "Publish" felírató fület.

New story.

És elvileg ott lehet hozzá adni.

2017. jan. 28. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:

jaaa. oké, furcsálltam is a kérdést, ezek szerint félreértettem. bocs a hülye válaszért :D

És amúgy ja, úgy ahogy az előző mondta

2017. febr. 17. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért még a Doc Managerben hozzá kell adni a fejezetet (másolás/fájl), hogy aztán a New Story-nál felrakhasd. Valamit, ha jól emlékszem, ott el kell fogadtatni először.

De elsőnek igen, profil, aztán Doc Manager, majd utána New Story.

2017. márc. 16. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Írd meg a fejezeteket wordben (pl), és baloldalon 'Publish' -> 'Doc Manager'... oda töltsd fel a fájlt/fájlokat, és nevezd el úgy, hogy később tudd, melyik mi! Aztán 'Publish' -> 'New Story', és ott (ha elfogadtad a leírást) kiválasztod a kategóriát, egyebeket, és a már feltöltött dokumentumok közül kiválasztod az első fejezetet, stb. Utána meg pl. 'Manage Stories'-ban hozzáadhatod a többit is.
2017. máj. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!