Hol tartsam a 18. szülinapom?
Kb 35 embert hívnék meg, de ezekből gondolom lenne minimum 10, aki nem jönne, mert nem ér rá vagy valami. Szóval szerintem olyan 20-30an lennénk. Kicsit félek ez nem elsz-e túl sok, de együtt szertném tartani a szülinapom minden barátommal, vagy olyannal akivel így kicsit jóba vagyok, mert mégiscsak 18 leszek, és mindig egy ilyen nagyobb bulit képzeltem el. Vannak olyan barátaim, akik nem bulizósak, és nem szívesen ülnének be egy kocsmába, ezért arra gondoltam, h az elejen lenne egy olyan rész, hogy csak együtt így elvagyunk, meg tortázunk, meg ilyenek, csak erre nem tudok nagyon jó helyszínt. Gondoltuk a barátnőmmel, hogy elmehetnénk a lágymányosi öbölbe (az egy ilyen parkszerű, dunaparti rész), és ott lehetnénk, csak kicsit hideg lenne, mert feb. 16-án lenne a szülinapom. Nem tudtok esetleg vmi jó helyet, amit nem olyan drága kibérelni? Utána meg elmennénk egy kocsmába. Tudtok jókat ajánlani? Vagy arra is gondoltam, h tarthatnék esteleg házibulit is, csak nem hiszem, h megengednék, meg az így furcsa lenne, h azt mondom mondjuk h 9kor kezdődik az ivós rész, és akkor elmennek azok, akik nem akarnak inni, és ellenzik az ilyeneket, mert ők akkor nyilván kellemetlenül éreznék magukat így együtt. Nem akarok senkit se elküldeni, én annak örülnék, ha mindenki akarna jönni bulizni is, de nem mindenki ilyen, meg nem is elvárásom ez, csak ki kéne találni valami középutat, h így két részből álljon a buli, h ők is jól érezzék magukat. Vagy ha esetleg van vmi különlegesebb buliötleteket, akkor azt is szívesen fogadom. :)
Köszönöm a segítséget, és bocsi h ilyen hosszú lett! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!