Egyedül vagyok azzal, hogy amikor láttam ezt a videót elkezdtem könnyezni?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=wfCqpzQSyuQ&feature=related
Annyira aranyos, hogy nem bírtam ki és könnyezni kezdett a szemem, ugye nem vagyok egyedül??
15/l
2010. máj. 5. 21:58
1/5 anonim válasza:
Én inkább nagyon szomorúnak tartom, hogy már ilyen kis gyereket is üzletnek tekintenek egyesek és nem hagyják, hogy BOLDOG kisgyerek legyen, hanem sztárt akarnak belöle csinálni.
2/5 anonim válasza:
Szánalmas, elkeserítő, gusztustalan
Szerencsétlen 4 éves gyerek "híres" lesz ennyi évvel a háta mögött, most képzelheted. A szülőknek meg külön gratulálni tudok hogy ezt teszik a gyerekével.
Neked jól esne hogyha úgy nőnél fel, hogy olyanra kényszerítettek amiről fogalmad se volt?
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel. A kicsi szánnívaló. A szülei nemcsak a gyerekkorát veszik le,hanem jó eséllyel az egész életét tönkre teszik.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha belegondolok igazatok van.
2010. máj. 6. 14:15
5/5 anonim válasza:
Igazatok van teljes mértékben! De ha csak a videót nézzük, és ahogy kiállt oda, mennyien megtapsolták és simán eltudta kezdeni, nem volt lámpaláza.. Végig úgy néztem, hogy semmit nem éreztem belül, de amikor átengedték mind3-an akkor nekem is könnyes lett a szemem.. :) És ez a Mostról szól nem a későbbről, és amint látják, hogy a gyerek már nem mosolyog és már nem boldog és nem szereti akkor abba fogják hagyni szerintem, mert nekem teljesen más benyomást tettek a szülők, mint egy arrogáns szigorú, kőszivű szülők.. Akik a gyerekükön keresztül akarják megélni a saját álmaikat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!