Ay carramba! kérdése:
A countryballs-nál Mi az a "lapos-Németország"?
2017. jan. 18. 18:34
11/19 anonim válasza:
mert valaki így találta ki, azért.
12/19 A kérdező kommentje:
Wot yuo széjd? (Direktuálisan hibás)
2017. ápr. 10. 16:50
13/19 A kérdező kommentje:
Miért érdektelen?
2017. ápr. 10. 16:50
14/19 A kérdező kommentje:
Hmm, az biztos?
2017. ápr. 10. 16:51
15/19 anonim válasza:
Eredeti neve Reichtangle,ami két szó kereszteléséből ered:reich,ami németül birodalmat jelent,és a rectangle,ami angolul TÉGLALAPOT jelent emberek...
Az rohadtul nem lapos barátom,csak egyesek nem értik az angolt :)
16/19 A kérdező kommentje:
2017. jún. 27. 14:26
17/19 anonim válasza:
Én is szoktam ezeket olvasni,és én is észrevettem már,hogy egyesek papirként ábrázolják.
Nekem legelőször hengernek tűnt :/
18/19 A kérdező kommentje:
Oh...
2017. júl. 13. 15:38
19/19 Rippiplayer válasza:
Ez egy gyakori tévhit hogy a második birodalom lapos de valójában ugyanúgy gömb mint a többi. A "lapos németország" azaz a reichtangle (egy szóvicc a német reich(birodalom) és angol rectangle(négyszög) szavakból) a negyedik német birodalom ami ugyanazt a zászlót használja mint a második. Ez nem egy igazi ország és az országlabdás képregényekben általában németország szokott ezzé átalakulni amikor nagyon felbosszantják. (Ez általában akkor történik amikor az európai unió szegényebb államai túl sok pénzt kér tőle de lehetnek más okai is) Általában ellenségei fölé hajol és lenéz rájuk, valószínüleg ezért is van egy olyan magas négyszög alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!