Melyik ez a régebbi mese? Nem nagyon adták sehol a tv-ben, nekünk kazettán volt meg.
Már egyszer feltettem ezt a kérdés, amire kaptam válaszokat, de egyik sem ez volt. Most viszont egy körülbelüli képet is tudtam csinálni az egyik fő/mellékszereplőről.
A lényeg hogy régebbi mese, és több része is volt, de egy szereplőre és a részek helyszíneire emlékszem.
Az egyik szereplő mindig egy ilyen zöld színű, lila ruhás varázsló/kobold volt, de nem volt túl erős, úgy emlékszem inkább mellékszereplő lehetett.
Itt van a "rajz":
[link] (Nem lett jó, nah~)
Az egyik részben egy ilyen erdő a helyszín, ahol élnek az állatok és egy lány azt hiszem. Van, hogy jönnek a gonoszok, és akkor egy ilyen varázsfa alá mennek az erdő lakói, mert ott nem tudtak nekik ártani. Egyszer ez a varázsló szerűség megsérült, és a lány sírt miatta, és a lány könnyeinek hatására újra jobban lett. Ennyi rémlik.
Volt egy olyan rész, ami ilyen jeges tengeren(?) jégsziklákon játszódik. Volt ott egy "nagy úr", aki meg tudott fagyasztani dolgokat, és megfagyasztott embereket is(?).
Az utolsóra emlékszem a legkevésbé, de leírom, hátha segít.Egy jelenet rémlik. Ilyen fekete volt a talaj, rajta fekete tüskékkel, az ég vörös volt. Volt ott egy kastély is, ahol azt hiszem volt egy bohóc, és a varázsló izé.
Bármi ötletetek van, szívesen látom. Előre is köszönöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!