Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lejárt szavatosságú E-liquid....

Lejárt szavatosságú E-liquid. Felhasználhatom még?

Figyelt kérdés

Magamnak szoktam keverni az elektromos cigarettába a liquidet(PG,VG,aroma).Volt egy pár hónap kihagyásom, így nem fogyott sem a glicerin sem a propilén glikol,de idő közben a palackokra írt szavatossági idő lejárt(a glicerin 2016.12.31., a propilén glikol 2016.09.30)Az lenne a kérdésem,hogy így fel lehet e még őket használni.Lesz e valami bajom akár nekem, akár az e-ciginek tőle?

Előre is köszönöm a segítséget.

2017. jan. 8. 18:58
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Ha hűtőben (esetleg mélyhűtőben), napfénytől védett helyen tároltad, akkor tovább eláll, mint ami rá van írva.

Kis mennyiséget keverj be, 10ml-t, ha nem érzel semmi szokatlant, akkor nincs baja (és elvileg neked sem lesz).

Én kész, vásárolt liquidet próbáltam lejárat után használni, víz ízű lett. De Mellow-kal már lejárat előtt 1-2 hónappal is tapasztaltam ilyet.

2017. jan. 9. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!