Ha dugsz valakivel akkor megkeres a férje?
Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 01:00
2/8 anonim válasza:
Nem. Pl. ha pasi az illető, akkor nem túl valószínű.
Meg ha nem is házas.
3/8 anonim válasza:
Nem keres meg, de aki ilyet tesz az attól még aljas alak. Ha nem szereti a férjét, váljon el. Vállalja fel, hogy neki ez nem jó kapcaolat, és mást szeret. Ha ilyenbebelemegy valaki, az szerintem életképtelen
4/8 Joe.38 válasza:
Persze. Ez minden esetben így van. Hisz a valaki az ugye itt kérdésként a mindenki szót is takarhatja. Azaz ha dugok egy 17 és holnap 18 éves lánnyal akkor feltétlen meg keres a nem létező férje. Ja. Ja. Ez így szokott lenni. És aki otthon fekszik alszik éjjel az ágyában vidéken azt elüti-e a villamos a nagy körúton a Fővárosban. Hát persze.
5/8 anonim válasza:
Ha van férje és ha megtudja, akkor van rá esély...de szerintem ne akard, hogy ez bekövetkezzen, mert vélhetőleg káros lesz az egészségedre...
6/8 anonim válasza:
Engem 7 év után talált meg. Azt sem tudtam hirtelen, melyiknek a férje. Bizony szükségem volt a beszélőkémre, hogy elkerüljem a tettlegességet.
7/8 anonim válasza:
Ha bevállalsz egy kósza numerát, akkor a következményeihez is legyen vér a töködbe! F*asztalan, férfiatlan dolog férjes nőre rámenni!
8/8 anonim válasza:
A statisztika azt mutatja, hogy minden második nőre esik legalább egy abortusz.
Ha olyan irodalmat olvasnál, olyan riportokat látnál, amelyekből kiderül, hogy magzati korban is működik a Lélek, nem azon munkálkodnál, hogy elkerüld a nemi kapcsolataid következményeit. A halálkor ezeknek a bűnös döntéseknek a tragikus következményeivel is szembesül az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!