Ti mit szoktatok csinálni ha unatkoztok?
Figyelt kérdés
kb ilyen este 7 órától mindig unatkozok. Videókat nézek de nincs semmilyen új,játszani nagyon ritkán szoktam (mivel nem találok jót ami leköt és elmegy a gépemen.) egyedül lolozni szoktam de nagyon ritkán mivel nincs hozzá kedvem. TV-zni is szoktam de ott se megy mindig jó..stb :/2017. jan. 6. 21:13
1/3 anonim válasza:
Nem unatkozom, mert értelmes, engem érdeklő dolgokkal foglalom le magam. Olvasok, játszok, filmet nézek, csak úgy böngészek a neten.
2/3 anonim válasza:
Javaslom amúgy a Hotline Miami 1-2.őt, kis gépigényű.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is próbálom lefoglalni magam böngészgetek..stb és nem rossz ez a játék de nem az én világom :D komolyan letöltöm mindjárt a máriót és játszok azzal :D
2017. jan. 6. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!