Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rajtamaradni az...

Hogyan lehet rajtamaradni az LSD-n?

Figyelt kérdés
Aki ezt mondja, mit ért ez alatt? Alá tudja valaki hiteles forrással ezt támasztani?

2017. jan. 5. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Azt jelenti, hogy akinek van rejtett skizofréniája, annál az LSD előhozhatja az addig lappangó elmezavart. Így a szer használója örökre pszihésen elmebajos lesz. Elég csak 1x kipróbálnia.
2017. jan. 6. 18:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, de nem erre mondják.
2017. jan. 8. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:

A Pszihózisra gondolsz? Az azt jelenti, hogy nem múlik el a hatása 12 óra után, hanem 3 napig is hatás alatt van az illető.

De általában arra mondják, olyanná lehet válni, mint a Skizofrén. Olyan dolgokat lát, hall, érez, amik nincsenek ott.

2017. jan. 8. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én hangokat hallok és hallucinálok amióta csak kipróbáltam.(2015). Egyre csak romlik az állapotom , sokszor teljesen kiesek a valóságból. A trip jó volt, de megváltoztatta az életemet.
2017. jan. 28. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#Vampire144

Ilyen mesékkel nem riasztod el azokat, akik ki szeretnék próbálni.

Egyébként folyamatosan zajlik a klinikai LSD vizsgálat. És majd rájönnek arra, ez egy Csodaszer !

Gyógyszer is lehet belőle

2017. febr. 3. 19:20
 6/10 anonim válasza:
91%

Na akkor tegyük rendbe a fejeket ezzel kapcsolatban.

Az, hogy valaki rajta marad az LSD-s utazásán az azt jelenti, hogy a hatóanyag, amit az agy receptorai befogadnak a lebomlás után felborítják az alapvető biokémiai folyamatokat és mentális problémák születnek. Ezen problémák súlyossága rendkívül széles skálán terjed és kimondottan változó időintervallumokra szeparálódhat. Van akinek napokig koordinációs zavarai lehetnek. Van aki pedig éveket vagy egy egész életet súlyos maradandó pszichés problémákkal él le. Ez a jelenség az lisergsav-diatemil-amid (LSD) felhasználóknál relatíve ritka, de van rá példa bőséggel. Sok tényezőtől függ, mint például bevitt mennyiség, genetikai hajlam, mentális állapot, az "utazás" milyensége. Az elriasztó esetekben beszámolnak súlyos skizofréniáról, megbolondulásról, örületről, melyek egyértelmű útat jelentenek a szanatóriumokba, gondozókba. Ami gyakoribbnak minősül az úgy nevezett "flashback" hatás. Ez jelentkezhet napokkal az LSD kitisztulása után, vagy egyszeri használat után évekkel később is akár. Ez intenzitásában szintén egy eltérő jelenség. Van aki csak furcsa tompaságot észlel van aki teljes mértékben az utazásának egész mivoltát átérzi. Ez a tudomány mai állása szerint nehezen magyarázható mivel nem ismerjük teljes egészében az agy működését. Remélem kielégítő és mindenre kitérő volt a válaszom. Ha további kérdése van bárkinek, privát üzenet formájában jelezze. (egy volt kábítószerfüggő)

2017. febr. 3. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Én részt vennék orvosi LSD vizsgálaton. Ahol az agyműködést vizsgálják.

Legújabb vizsgálat a gyógyszer kutatásban = az LSD hatása azért olyan tartós, mert a molekula beleragad az agyi receptorokba.

Különféle betegségek sokkal kisebb gyógyszerdózissal lehetnek kezelhetők, és a hatóanyagokat valószínűleg jelenleginél jóval ritkábban kell majd szedni. [link]

2017. febr. 3. 22:58
 8/10 anonim válasza:
100%
Saját tapasztalat, mióta kipróbáltam az LSD-t elég komoly psychologiai problémáim lettek. Túl mélyre mentem és valami elég undorító dolgot találtam magamban. Mióta kipróbáltam szinte folyamatosan bennem van az érzés amit akkor éreztem, gyakran halucinálok többhónapos józanság után, néha főleg kevés alvás vagy sok koffein fogyasztás után egy fajta ködöt látok magam körül, mellette eufóriát érzek, olyan mintha aludnék, nincsenek gondolatok csak nézek ki a fejemből egyhelyben ülve és érzek. Alvás előtt sokszor van csukottszemes nagyon összetett halucinációm ami pár másodpercig tart de valami eszméletlen látvány, mintha egy 4k-s videót néznék csak kiteszi a látókörömet. Mikor becsukom a szemem a feketeség amit látok magam előtt néha nagyon kicsinek vagy nagyon nagynak tűnik, fátyol a fénytől gyakran van. Továbbra is fogyasztok néha, de gyakran úgy érzem, hogy megőrültem.
2017. márc. 1. 13:54
 9/10 anonim válasza:
100%
Most már hivatalosan is skizofrénnek minősülök. Ez megmagyaráz minden hallucinációt és egyéb problémát, nem hibáztatom a szert, szerintem még mindig a világ legjobb dolga, csak bizonyítottan vannak emberek akikből kihozza a betegségeket. A többségnek semmi baja nem lesz viszont sajnos nekem lett. Hát ez van... Igazából nem olyan vészes, csak majd később lesz az, dehát előbb utóbb mindenki fűbeharap..
2017. márc. 31. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó fej vagy utolsó :)
2017. ápr. 23. 01:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!