Hogy működik a Youtube pénzkeresés?
Inkább partnerprogramokal foglalkozz, mint én.
Hidd el sokkal több pénzt tudsz keresni.
Írom ezt 15-év tapasztalata távlatából!
Eddig 6 videóban hangzott el a youtubon amiket láttam, hogy első 100 000-ig nem sokat fizetnek, utána minden 1000db megtekintés 5 dollár és ez az új videókra is vonatkozik.
Pl:
https://www.youtube.com/user/moviematcanada/videos
Ma láttam, hogy az egyik videójában erről beszélt, kijön egy új videója első héten 3-4 ezer megtekintés van erre kap 15-20 dollárt, tehát ebből ő nem fog megélni, másrészről a bevételét 100%-ban foodbankoknak adja és a kacsákat is hajléktalan étkeztetésre mennek ingyen!
Arról is beszélt, hogy 1 videóban ami átlag 1 órás van napi 8-15 óra munkája, igaz ennek nagy része a kacsákkal kapcsolatos feladatok, a maradék videó vágás, editálás, stb.
Másrészről van olyan időszak, hogy napi 1 videót nyomat ki, tehát heti 100-200 dollárt is kap, de ebből veszi a tápot, építi az ólakat, neveli a kacsákat... Hajléktalanokra megy el neki az egész, ilyen az önzetlen youtubos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!