Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy működik a Youtube pénzker...

Hogy működik a Youtube pénzkeresés?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy hány megtekintésnél mennyi pénzt kapsz vagy feliratkozónként mennyi pénzt kapsz mert sok helyen keresgéltem ezzel kapcsolatos dolgokat de nem találtam sehol

2017. jan. 1. 22:19
1 2
 11/14 integratyper válasza:

Inkább partnerprogramokal foglalkozz, mint én.

Hidd el sokkal több pénzt tudsz keresni.

Írom ezt 15-év tapasztalata távlatából!

2017. jan. 3. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Eddig 6 videóban hangzott el a youtubon amiket láttam, hogy első 100 000-ig nem sokat fizetnek, utána minden 1000db megtekintés 5 dollár és ez az új videókra is vonatkozik.

Pl:

https://www.youtube.com/user/moviematcanada/videos

Ma láttam, hogy az egyik videójában erről beszélt, kijön egy új videója első héten 3-4 ezer megtekintés van erre kap 15-20 dollárt, tehát ebből ő nem fog megélni, másrészről a bevételét 100%-ban foodbankoknak adja és a kacsákat is hajléktalan étkeztetésre mennek ingyen!

Arról is beszélt, hogy 1 videóban ami átlag 1 órás van napi 8-15 óra munkája, igaz ennek nagy része a kacsákkal kapcsolatos feladatok, a maradék videó vágás, editálás, stb.

Másrészről van olyan időszak, hogy napi 1 videót nyomat ki, tehát heti 100-200 dollárt is kap, de ebből veszi a tápot, építi az ólakat, neveli a kacsákat... Hajléktalanokra megy el neki az egész, ilyen az önzetlen youtubos!

2017. jan. 14. 10:14
 13/14 anonim válasza:
Videozz angolul..én is ugy fogom nemsokára
2017. jan. 22. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Itt egy elég jó és friss cikk a témában, must read: [link]
2017. jan. 31. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!