Kis DJI Phantom drónom megbolondult. Lehet, hogy a motorokkal van baj?
Valójában nem DJI, csak úgy néz ki, mint egy mini DJI Phantom... :3
Egy viszonylag olcsó, kezdő szintű Gear2play discovery droneról van szó ( [link] ). Megvettem, és kb 10 nap használat után elkezdett megbolondulni. Nem tud megmaradni a levegőben stabil állapotban, elfordul valamerre, kicsit még irányítható rövid ideig, de nehezen, és végül elindul magáól egy random irányba, majd becsapódik. A propellerek jó állapotban vannak, a repcsi fizikailag töretlen, nem karambolozgatok vele olyan sűrűn. Bent használtam.
Arra gyanakszok, hogy mikor vettem le az egyik propellert, akkor a kis motor csapágyát megerőltethettem, és ezért nem képes kiegyensúlyozottan működni. Van rá esély, hogy a rossz motor miatt viselkedik bután, vagy szoftveresen lehet baj?
Jótállás nincs rá, nem gondolkodtam, eldobtam. De ki tudnám cserélni a motorjait, csak kételkedek benne, hogy érdemes-e rendelni. Szerintetek azzal lehet a baj?
Egyébként a "drón" 10 000ft volt... Ezért sajnálnám kidobni 10 nap használat után.
Segétségeteket köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!