Ti elengednétek a 13éves lányotokat egy 16éves fiú szilveszteri bulijára?
Figyelt kérdés
Lennének ott vele egykorúak is.2016. dec. 25. 12:56
11/14 anonim válasza:
Milyen szülő az, amelyik ezt a kérdést nem tudja eldönteni??
12/14 Kövesdi Vilmos válasza:
Én szüleim 8 évesen a 16 éves unokatesómmal és a kocsmahaverokkal roptok éjfélig.
13/14 Kövesdi Vilmos válasza:
Komolyabb válasz.
Én 8 évesen láthattam, milyen egy buli, amikor 10kor padlón van, é milyen, amikor 5ig tombolnak. Sosem kellet félnem, mert ott voltak a szüleim 5 lépéssel mögöttem, meg védtek. Megtanultam bulizni. Sosem éreztem azt, hogy ciki a közép koruakkal bulizni, mert tudnak úgy bulizni, mint mi.
Persze, azért más egy családi party, és egy diák összejövetel.
Ez szép és jó, de ez hogy segít neked?
Általános suliból a tengődök ott csúsztak le, hogy a szüleik 14 éves szülinap utáni nyáron Törökországban csaptak egy nagy Az első bulit. Ez egy státuszszimbólum lett nekik. A padlóra ivás egyenlő lett nekik a felnőtté válással.
Fontos, úgy enged el őt, hogy ne szetezen ilyen státusz szimbólomokat, hanem tanuljon meg bulizni.
14/14 anonim válasza:
Én csak egy 16 éves lány vagyok, nem szülő, de talán pont azért nem engedném el, mert ismerem a korosztályom. Elismerem azt is, hogy engem nagyon szigorúan fogtak a szüleim, mert a 16. szülinapom előtt nem mehettem szinte sehova, de nem hinném, hogy ezzel ártottak volna nekem. Jó, sokszor voltam kibukva, hogy jaj mert a többiek bezzeg ezt meg azt csinálhatnak, de így, idősebben belecsöppenve ebbe sokkal felkészültebbnek érzem magamat. Tegnap előtt ünnepeltük meg a karácsonyt a barátaimmal és nem tudom mit kezdtem volna magammal egy hasonló szituációban 13 évesen. Nem szeretnék elítélő lenni a korombeliekkel szemben de azért az alkoholt hajlamosak nem megvetni. Az pedig ennyi idősen is komoly galibákhoz vezethet, hát még fiatalabb korban. Ennyi idősen még sokat jelent világszemléletben az a három év, és szerintem amúgy is ráér még azokkal a szilveszteri bulikkal. Nem mondom, kissé maradi vagyok, de nem bűn az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!