Tesaguri kérdése:
Merengőn régebben olvastam egy Harry Potter fanfiction leírását, most azt keresem, ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Sajnos csak arra emlékszem hogy Harry kvibli volt benne. Azt hiszem slash volt, de nem biztos.2016. dec. 24. 18:15
1/1 Veky válasza:
Én nagyon régen voltam fent Merengőn. Emlékszem, hogy akkor még nem tudtam, hogy a gondolatjelet miért nem lehet mínuszjellel felcserélni, és pont ezért nem került csak be a történetem. Igazából azóta szerintem millió+1 fanfic van fent, szóval ez így vajmi kevés infó sajnos, hogy meg tudjuk találni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!