Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Be tudnátok linkelni Dancsó...

Be tudnátok linkelni Dancsó Péter első videóját?

Figyelt kérdés

2016. dec. 15. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
A csatornáján görgess le addig, amíg az aljára nem érsz mondjuk?
2016. dec. 15. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Az első videóját nem hinném, hogy föltette a Youtube-ra. Legörgetni meg hiába görgetsz le, nem időrendben vannak a videói...
2016. dec. 15. 17:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Egyes, ez teljesen fölösleges, mert nem időrendbe vannak!

Kettes, úgy értettem, az első videóját, amit feltett youtube-ra. :)

2016. dec. 16. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Mi nincs időrendben? Bármilyen csatornán ha rámész a "videók" pontra, ott vannak évekre visszamenőleg a videók sorrendben. Ha az 1 hónap nem régebbi, mint a 2 hét, akkor én kérek elnézést.
2016. dec. 16. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudsz a leges legelsőig visszakeresni,ha görgetsz..Egy idő után nem fogja betölteni.
2017. jan. 1. 18:53
 6/8 Piplikóc válasza:

Én ezt találtam.

[link]

2017. jan. 4. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert az is az első feltöltött videója, csak úgy tűnik, ők nem tudták, mit jelenthet a "Továbbiak betöltése" gomb, vagy én nem is értem, mi volt a problémájuk :D
2017. jan. 4. 23:36
 8/8 anonim válasza:
Aki véletlen rátalálna erre a kérdésre, annak most válaszolok.Nemrégiben ugyanis én is legörgettem, és biztos,hogy nem az az első videója amit fent belinkeltek.A wikipedia szerint 2010 ben hozta létre a videómánia nevű csatornáját.De már ezelőtt is volt csatornája, amit 2006-ban indított.
2018. márc. 18. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!