Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A szivar menyivel masabb mint...

A szivar menyivel masabb mint a cigi?

Figyelt kérdés
a kubai szivara gondolok es hallotam olyant hogy a szivarnak a fustjet nem szabad levenni tudore ez menyire igaz ?
2016. dec. 2. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Heló!

A szivar sokkal "töményebb", több, erősebb, mint a cigaretta. Én egyszer szívtam egy 4 eurosat - egy szál volt annyi. 2 napig éreztem az ízét a számban - és egyáltalán nem volt kellemes, az se, addig se, amíg szivar tartott.

Azzal, hogy "kubai szivar", nem sokat mondtál. Rengeteg féle és minőségű van.

Vagy bejön a szivar, vagy nem, de az igaz, hogy ne vegyél olyat, ami nem minőségi. Mert így akkor tudni fogod, hogy "oké, elszívtam egy minőségi szivart, tetszik, nem tetszik, minőségit vettem, így legalább kiderült, érdemes-e folytatnom vagy sem".

2016. dec. 2. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:

A szivar füstjének sokkal jobb a szaga és az íze. Legalább annyiféle szivart próbáltam, mint cigit, és a legkommerszebb 1500 forintos szivar is jobb volt, mint a legmárkásabb cigi (Camel, Lucky Strike, Marlboro).

Alkalmi élménydohányos voltam, sok mindent kipróbáltam. Cigiben sosem találtam semmi élvezetet, nem is sikerült megérteni, miért hajlandó valaki annyit szívni, hogy rászokjon. Szivart és pipát viszont szívesen szívtam, a legjobb viszont szerintem a vízipipa. Azt rendszeresen, heti egy-két alkalommal szívtam éveken keresztül.

2016. dec. 2. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Camel, Lucky Strike, Marlboro mint legmárkásabb cigi:) Ez vicces.

Djarum cigaretta ezek szerint még nem járt a kezed ügyében, kétszer drágább a "legmárkásabb" cigiknél, és ez még egy relatíve ismert márka.

Szivar amúgy szerintem jobb ízű, mint a cigaretta, no meg sokáig tart leszívni. Letüdőzni le lehet, max rosszul leszel tőle, de ez fennáll a cigarettánál is.

2016. dec. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!