Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek volt már...

Lányok! Nektek volt már olyan, hogy nagyon kelett pisilni és nem volt a közelben wc? Mit csináltatok? 26/L

Figyelt kérdés
Egy hete kb. Mentem a városban de indulás előtt megittam vagy 4 liter vizet. És nem találtam wc-t hazafelé a buszon már a fele becsopogott majdnem. Amire hazaértem vagy 3 percig pisilnem még szerencse hogy kibirtam nem sokon múlt!

2016. dec. 1. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Általános iskolás koromban nagyon vizelnem kellett hazafelé menet. Végül megérkeztem, berohantam a kapun és bepisáltam.
2016. dec. 1. 20:49
 2/2 anonim válasza:

Egyszer én is így jártam. Azóta vagyok pánikbeteg. Sokáig nem mertem elindulni otthonról,csak ha előtte megterveztem az utat,hogy útközben hol lesz wc.

Természetesen annyira paráztam,hogy az ájulás környékezett,mert szorítottam,pedig igazából nem volt mit. Bementem minden wc-be,ha csak egy csepp jött akkor is. Még a mai napig szorongok ha útnak indulok,pedig már vagy 15 év eltelt.

2016. dec. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!