Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen fejhallgatót ajánlanál?

Milyen fejhallgatót ajánlanál?

Figyelt kérdés
20-30ezer forint közötti értékben szeretném a legjobb ár/érték arányú fejest megvenni, ami takarja az egész fület, szigetel, van rajta miki, vezetékes és ami természetesen a legfontosabb, hogy nagyon jó hangzása legyen.
2016. dec. 1. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Heló!

Én hosszas hezitálás után a Skullcandy Aviator mellett döntöttem - már 2 éve van meg.

Bose füles volt, ami szóba jöhetett volna még, de az 15000ft-al több volt.

Az Aviator előnyei:

- Összecsukható (mondanom sem kell, ez milyen praktikus)

- Cserélhető kábel (ha mondjuk elszakad, elég azt cserélni, nem kel laz egész fülest)

- Nagyon kényelmes - 5+ órás hallgatás mellett is

- Jó hangzás

- Nagyon jól néz ki, és kiváló anyagokból van (+többféle színben elérhető, és egy bőr tokot is adnak hozzá)

Hátrány

-Basszusban nem a legerősebb, tisztességesnek, rendben lévőnek mondanám, de nem több.

Azt mondanám, hogy legalább érdemes rajta elgondolkoznod. Ha pedig az eredeti ára alatt találod - én is így jártam vele, 30000 ft helyett 20000ft-ért vettem -, akkor pedig voltaképp "azonnali vétel" kategóriába lép.

2016. dec. 1. 12:59
 2/8 anonim válasza:

Évek óta Sennheiser-t használok, a beats meg se közelíti! :)

Persze ez csak az én véleményem.

2016. dec. 1. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:

A kingston hyperx cloud sokkal jobb fejhallgató mint az előbb említettek. Ott még működött az hogy egy bevált jó fejhallgatóra raktak rá egy mikrofont, nem egy rossz fejhallgató rossz mikrofonnal horror áron.

De ha a hangzásvilág érdekel, akkor vegyél egy akg k92-őt, mellé egy mikrofonnal, ha a keret tényleg kimegy 30ezerig, akkor Audio-Technica ATH-M30 X + egy mikrofon.

Ha mindenképp a fejesen legyen akkor meg a hyperx.

2016. dec. 2. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:
A hyperx hnagzása meg se közelíti az említett fülesekét, nem véletlenül gamer füles. Ezt benézted kispofám.
2016. dec. 2. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy skullcandy aviator hangzásvilágát bőven túlugorja a hyperx, hiába gamer(sokkal jobb fejhallgatók vannak ennyi pénzért a hyperx-nél, de azokon nincs mikrofon ahogy a kérdező szeretné, ha meg mindenképp legyen rajta, ez a legjobb vétel). Nyilván a sennheiser igen jó fejhallgató, nem véletlen világmárka, nekem is volt sennheiserem, de ár/érték arányban nála talán csak a beats fejesek rosszabbak. Sennheiserből az 50e kategóriától találsz olyat ami elkezdi hozni pl az általam említett Audio Technica fejes szintjét. A beats fejest személy szerint nem tartom sokra :)

De jelenleg 30ezerig volt szó fejesről, és nem ez az az árkategória, ahol a sennheiser uralkodó tud lenni. A skullcandy meg vicc kategória egy hasonló árú Audio Technika/AKG fejeshez képest. Picit többért lenne Beyerdynamic, ami minőséget képvisel ár/értékben.

De alapvetően még mindig nem tudjuk hogy a kérdező nyitott/zárt fejest szeretne, milyen forrásról hajtaná meg, és milyen karakterisztikájú fejest szeretne.

2016. dec. 2. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem érdekelne, mit ajánlasz, de mivel ilyen pökhendi mindenkinél jobban tudó vagy, ezért csak egy kérdésem van:

Mennyi ideig teszteltél/próbáltál ki egy Skullcandy Aviatort?

2016. dec. 2. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok jobban tudó, sőt, fejhallgatónál mindenki ízlése más, én jobban szeretem a magasabb hangokat, így a Beyerdynamic termékek szoktak általánosságban bejönni, aki a mélyebbeket szereti annak más lesz az igénye.

Skullcandy aviator egy teljes napot volt nálam. Forrásspecifikus is a dolog, de úgy ismerősi körben is a Superlux hd681 EVO-m hangzásvilága is jobban tetszett mindenkinek az Aviatornál. Harmadannyi áron. Fejhallgató erősítőről tesztelve mindkettőt.

Abban viszont nagy igazságot mondtál, hogy a bose 40+ kategóriában tényleg nagyon jó fejhallgatókat csinál.

2016. dec. 2. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Korábban hallottam már jókat a HyperX Cloud-ról, és végül emellett is döntöttem, köszönöm a segítséget!
2016. dec. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!