Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek?

Figyelt kérdés

Egy házibuliról lenne szó, ami a hétvégén van. Eddig nem igazán mentem, de amikor említettem nekik, hogy szeretnék, mindig kiverték a hisztit, és mondták, hogy biztos nem mehetek. Most viszont a kiszemeltem meghívott egybe, és nagyon szeretnék menni. Nehéz esetek a szüleim, tanácsokra lenne szükségem.

16 éves lány vagyok amúgy.Köszönöm!:)

2016. nov. 22. 16:23
 1/1 anonim válasza:

Amelyik szülőddel jobb a kapcsolatod és megértőbb, vele probálj meg beszélni. Külön-külön engedékenyebbek a szülők. Ami még fontos, legyél őszinte és ha valamit megigérsz akkor azt tartsd be.

Pl ne igérd meg, hogy nem fogsz inni ha fogsz. Viszont tehetsz eg mércét és megmondhatod, hogy tini vagy, most vagy abban a korban, hogy lázadsz fogsz inni, de semmiképp sem leszel részeg. Remélem érthetően irtam le és tudtam segiteni. Sok sikert

2016. nov. 22. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!