Milyen ceruzákkal tudok a legszebben színezni?
A minap nagy felületet színeztem, és über ronda lett (gagyi ceruzákkal tisztára csíkos lett). Kedvet kaptam viszont a további rajzolgatáshoz, színezgetéshez, és próbáltam utána nézni neten, mit kellene beszereznem. Úgy gondolom, az olaj alapú ceruzák lesznek a legjobbak, nem? Valakinek van ilyene és tudna fotót mutatni arról, hogy hogyan néz ki a színezés vele? A netes fotókban nem bízom, mivel magam is nagy Photoshop-használó vagyok... :D
Remélem, tud valaki segíteni. Mély, gazdag színekre vágyom. Semmi mással nem színeztem még ceruzán, temperán és vízfestéken kívül, szóval fogalmam sincs, mi jöhetne még szóba ezeken kívül.
Faber-Castell! Ennél szerintem nincs jobb! Nem olcsó sem darabra, sem pedig készletre (64.990-780.000 ft),de a legszebb színeket varázsolhatod!
Ceruzák, akvarellceruzák, pasztellkréták és még sok-sok minden!
Amanda Invest Kft.
RajzShop.hu
- Conté
- Herlitz háromszögű ceruza 12 db kb. 700 forint
- Bic ceruzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!