NemÉrtem1995 kérdése:
Ti menyit Költötök egy átlagos hétvégén?
Figyelt kérdés
Elutaztok családdal vagy haverokkal valahova vagy csak benéztek egy helyre este,ez nektek menyibe szokott kerülni és menyi lenne az ideális ami nem túlzó összeg?2016. nov. 19. 19:58
1/3 anonim válasza:
Általában semmit se költök hétvégente.
2/3 anonim válasza:
Hát pl most semennyit :D
De ha beülök barátokkal, akkor (mivel sörös vagyok) sem sokat. 2000-ből bőven megvagyok.
Buli már más, ott kb. 4-7000, több dologtól függ. Van-e belépő, eszek-e egy gyrost este. 2-3 sör + kb 2-4 rövid az ital része. Semmiképp nem rúgok be! Szóval annyit iszok.
Családdal: szülőkkel? Mert annak nagy részét nem a gyerek állja... Ha barátnőddel/barátoddal/ferjeddel/feleségeddel mész, akkor benzinköltség, kaja és belépők - fejenként szerintem 10-15000-ből kijön egy egynapos kirándulás. De hát attól is függ, milyen messze mentek, hány múzeumba mentek be, milyen étterembe mentek, vagy csak egy gYors valamit esztek meg stb. Függ a várostól is: Budapest vagy Csaroda... Árban nem mindegy.
3/3 anonim válasza:
mi elütazunk a családdal olyann 100ezer ft kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!