Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mért kell mindig megszüntetni...

Mért kell mindig megszüntetni rádióadásokat?

Figyelt kérdés
Nem voltam egy nagy hallgatója a Class fm-nek, egyszerűen csak nem egészen értem. Ugyan ez volt x éve a Danubiusszal meg azzal a másikkal (már nem emlékszem xd). Oké, lejár a szerződésük vagy valami ilyesmi gondolom, de mért nem lehet valahogy megoldani? Ki dönti el, hogy meg kell szüntetni őket? Nem értem az egészet. Tv adásokkal mért nincs ez?
2016. nov. 19. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A rádióadók nem megveszik a sugárzási frekvenciákat, hanem bérlik azokat. Ha lejár a bérleti szerződés, nem köteles a bérbeadó azt meghoszabbítani. Hogy miért nem teszik, általában politikai okai vannak és hatalmi játszmák állnak mögöttük, hogy melyik adót kinek az uralma alá lehet majd hajtani.

A tévénél is van ilyen, nagyon jól megfigyelhető hogy lett a TV2 a kormány bulvár-csatornája és hogyan készülnek oda az ellenség lejárató kampányai és az emberek ellen való uszítás. A csatorna neve megmaradt, csak más irányítja őket.

2016. nov. 19. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
31%
Végre megszűnik ez a hülye rádió!!
2016. nov. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!