Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi az a ZöldPardon (BP)? Kik...

Mi az a ZöldPardon (BP)? Kik járnak oda? Jó hely?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát egy szórakozóhely :D áprilistól-szeptemberig minden este van valamilyen koncert. kb 14-20 évesek vannak ott. De tényleg egy 30évest már nagyon kinéznek onnan. Hírhedt arról hogy a sok fiatal már délután részegen támolyog be..
2010. ápr. 29. 00:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah, és nyitott a hely, szóval egy váratlan eső elmossa a bulit ... Egyébként sokszor hallani, hogy "Megkéseltek valakit a ZPbe", bár már hol nem? :) A belépő régen ingyen volt, utánna kb. 100Ft, most, ha jól tudom, 400. De, ha villamossal elmész, akkor már látod, milyen jellegű a szórakozóhely. Egyébként a koncik tök jók, most nemrég pl Tankcsapda volt. De volt már 30Y, meg ilyenek:)
2010. ápr. 29. 01:30
 3/4 anonim ***** válasza:
hát én még sose hallottam róla hogy valakit megkéseltek a ZP-ben:D.. És most már van egy iks fedett része is.
2010. ápr. 29. 23:07
 4/4 anonim válasza:

Hát én sem hallottam olyanról hogy valakit megkéseltek volna, már csak azért mert van ott egy jó pár jó nagy darab kidobó/biztonsági őr, akik azért tudnak rendet tartani.

És mondjuk az sajnos tény hogy ha esőt mondanak akkor aznap este elmarad az egész. De csak ha komoly, ha már buli közben jön egy kisebb zápor akkor megy tovább a buli. mi voltunk is már úgy hogy tánc közben esett, s esküszöm egész jó volt! :P

És a mellett hogy olcsó, azért elég békés emberek járnak oda. :) ....

2010. máj. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!