Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha küldök egy SMS-T Bongonak,...

Ha küldök egy SMS-T Bongonak, utánna nem fog többet küldeni?

Figyelt kérdés

Ha küldök neki 1 Sms-t akkor utánna nem fog rámszállni újabb üzenetekkel? Azért kérdezem mert van akire rászáll hogy küldjön még, de valakinél semmi gond és utánna békén hagyja. Nem tudom hogy küldjek e neki mert nagyon kíváncsi vagyok arra az üzenetre de azt sem akarom hogy utánna telibombázzon újabb üzikkel úgy hogy én nem kérem

Tapasztaltak irjanak :)

köszönöm

#Bongo.sms
2016. nov. 1. 16:35
 1/4 dunszti02 válasza:
Nyugodtan írj neki, mert ha esetleg utána még ír neked akkor ott van az üzenet végén hogy STOPP?? és ott azt ha megcsinálod akkor nem fog írni többet
2016. nov. 2. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. nov. 3. 09:22
 3/4 anonim válasza:
Egyszer szerettem volna kipróbálni. Írt mégegyet, hogy írjak neki. De nem szeretnék többet. Csak nem tudom, hogyan lehet leállítani. Ha valaki segít, azt megköszönöm. :D
2016. nov. 7. 19:27
 4/4 anonim válasza:
én is írtam neki utána meg elkezdett smssel bombázni de telefonon letiltottam utána meg kit érdekel?
2016. nov. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!