AnDrÁs_HuN kérdése:
Viszonylag olcsó, gamer -füles -mikrofon -billentyűzet -egér kiegészítőket keresek, tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 00:25
1/3 anonim válasza:
Hello! Nekem egy Hama urage soudz fülesem van és nagyon jó (Van rajta mikrofon,nem egy csúcskategória de ezt az ára is mutatja) és rgy hama urage illuminated egerem ami nagyon jó válsztás volt,imádom. Billentyűzetet karácsonyra kérek majd,de mond el mennnyitazánsz ezekre és hogy fontos e a háttérvilágítás valamint ,hogy a hosszú útú vagy a rövid útú bill.jon be jobban neked.
2/3 A kérdező kommentje:
hát ugy 20.000-30.000 körül,mert nincs a bőröm alatt pénz...de van nálunk baba,ugyhogy a villany nem mehet este,és este szoktam jáccani amikor végre van időm,ugyhogy a h.viláditás jól jönne...tucc képet küldeni a cuccokról?
2016. nov. 4. 00:02
3/3 anonim válasza:
Értem, a füles jó vétel,egeret nem tudok mondani csak azt amim van (Hama urage illuminated) billentyűzet pedig mondjuk egy hama vagy egy asus cerberus (a cerberus nagyon jó). Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!