Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Halloween party Budapesten?...

Halloween party Budapesten? Tudnátok ajánlani valami ilyet?

Figyelt kérdés

Szóval valami szépen feldíszített viszonylag nyugodtabb helyet keresnék, ahol azért van valami hangulatos kis zene, fények, de lehet ülni, beszélgetni kényelmesen. (és esetleg lehessen táncolni is, de ne olyan egymást lökdöső, taposó módon)

Egyszóval olyan kis visszafogodtabb hangulatos Halloween partyt keresek. :)

Lehet olyan hely is ahol mondjuk ebben a pár napban vannak ilyen esték, nem csak 31.-én. :)

Jó lenne, ha a résztvevők főleg ilyen egyetemista korosztályból lennénak, de erre kicsi esélyt látok a fenti feltételek mellett. x)

2016. okt. 26. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Menj Amerikába ezért. Itthon még nem lett ennyire divat a temetőbe járás helyett.
2016. okt. 26. 21:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Rengeteg ilyen rendezvény van péntektől jövőhétig szóval ha ez nem népszerű, akkor nem tudom neked mi az.

És ezt már szerintem neked is ezerszer elmagyarázták NEM kell összekeverni a kettőt. Teljesen más, és nem üti egyik a másikat.

És bár rengeteg ilyen rendezvény van, én annyira még nem ismerem Pestet így nem tudom, hol lehet, vagy lehet-e olyan rendezvényt találni valahol amilyet én keresek. :)

Ezért kérdezem. :)

2016. okt. 26. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!