Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Te gyűjtesz valamit?

Te gyűjtesz valamit?

Figyelt kérdés
Gyermekkoromban bélyeget, jelvényt és képeslapot gyűjtöttem, most pedig könyveket és komolyzenei lemezeket. És te?

2016. okt. 19. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Pénzt gyűjtök, hogy megtudjak élni :D
2016. okt. 19. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Bélyeget,gyufásdobozt,kitűzők,de felhagytam minddel.
2016. okt. 19. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Kezdő érmegyűjtő vagyok.

Évekig kuporgattam egy ilyenre: [link]

2016. okt. 19. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Hajó modelleket/maketteket. Van olyan, amit már készen veszek, de van, amit én rakok össze. Már elég sok van, a nevüket is fújom kívülről.. Főleg vitorlás kalózhajókat, vagy normális hajókat gyűjtök, de van pár modernebb darabom is, pl. a Titanic, ami ötvenezer forintomba fájt.. Illetve szellemhajóim is vannak.

Viszont a gyűjtemény lassan bővül, talán a picur darabokból tudok elég sokat megvenni, mert azok olcsóbbak a méretüknél fogva. Vannak harminc évesek is, amiket még keresztapám hagyott rám, a legújabb pedig fél éves.

Durván fanatikus vagyok..

26/tengerlány :D

2016. nov. 24. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!