Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen lett a rajzom? Nagyon...

Milyen lett a rajzom? Nagyon béna?

Figyelt kérdés
[link]
2016. okt. 12. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Heló!

Ez egy kezdő rajzos munkája. Nincs értelme megmérettetni, mert láthatóan nem vagy olyan szinten, hogy a "béna" vagy "nagyon jó" jelzők a javadat sozlgálják.

Gyakorolj tovább, és szánj elég időt a rajzra - az idő a legfontosabb, voltaképp egy laikus is tud remek rajzokat csinálni, ha rászánja a kellő időt.

(Egyébként a jobb váll furcsa, nem követi megfelelően a test vonalait.)

2016. okt. 12. 23:15
 2/9 anonim válasza:
72%
Szerintem nagyon is jó. Sokan vannak akik szeretnének ilyen jól rajzolni mint például én is. :)
2016. okt. 31. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
És sokan vannak, akik a "Nagyon jó" meg "Bár én is így tudnék" dologgal kedveskednek, csakhogy nem segítenek vele, hanem ártanak.
2016. okt. 31. 11:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Minek fáj?
2016. okt. 31. 11:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem pl jól esik és semmit nem árt vele hanem ösztönöz hogy gyakoroljak, ellentétben a te válaszoddal mert csak azt hangsúlyoztad hogy nem értek hozzá.
2016. okt. 31. 11:30
 6/9 anonim válasza:
44%
Már ne haragudj első válaszoló de neked nincs jobb dolgod? Az első válaszod még el is lehet tűrni de a másik már elég túlzás.
2016. okt. 31. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Mi az, hogy "el is lehet tűrin?" HAHAHA.

Az egy telejsen korrekt kritika volt, ami ÉRT is valamit, nem úgy mint egy mihaszna "Szeirntem nagyon jó bár tudnék így" benyögés.

És azért belépni új accounttal, hogy valaki kommenteljen. HAh, szánalmas.

Kérdező, te pedig ahelyett, hogy az igazi kritikát és segítséged fogadnád meg, bebizonyítottad, hogy arra sem voltál igazából méltó, hogy ezeket leírjam. Örülj cska a satnya rajzodnak és maradj örökké ezen a szinten.

Benyomsz egy iylen munkát, véelményt krész, aztán amikro leírja az ember, hogy miylen, nem tetszik? Dugd fel amgadnak ezt aförmedvényt, és fetrengj a hamis dícséretekben, te inkompetens gyík.

2016. okt. 31. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen béna, mibek ezt mutogatni marha gáz

tökre látszik hogy nem tudsz rajzolni

2016. okt. 31. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:
A másolás+beillesztést sem tudod használni te szerencsétlen barom :D
2016. okt. 31. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!