Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Senki nem érti? Egy fb-szakért...

Senki nem érti? Egy fb-szakértőt kérdeznék?

Figyelt kérdés

Le lehet tiltani hogy a másik ne posztolhassa ki a levelezéseinket?

tul sokat csevegtem már fb-on,anyámrol is panaszkodtam barátnőmnek stb meg ilyenek.félek mi van ha egyszer nyilvánosan látni fogja mindenki vagy valaki kiposztolja a beszélgetésinket ha összeveszünk stb.van valami tiltás esetleg amit beállithatok.mert én hiába törlöm az üzeneteim ha a másiknak megvan.vagy esetleg ha törlöm magam fb-ról,és ujra bejelentkezek ugyanazzal a freemailcimmel,már többiek sem érik el az üzeneteimet ugye?vagy ahhoz másik freemailcimmel kellene regisztrálni?

2016. okt. 7. 13:44
 1/2 anonim válasza:
kb hat éve szedtem le magama facebookról, és milyen jól tettem bocs az offért :))))))))))))
2016. okt. 7. 13:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmilyen módszerrel nem törölheted más (a másik beszélgetőpartner) üzeneteit. Letilthatod, törölheted, felfüggesztheted magad vagy akár törölheted is, akkor sem. Annak már semmi köze hozzá ha új profilt regisztrálsz, attól még az üzenet megmarad.

A te saját felelősséged hogy kinek és mit mondasz el, annak kockázatával tisztában hogy akár harmadik fél számára is láthatóvá válhat.

Ráadásul nem kell Facebookon tárolni az üzenetet ahhoz hogy felhasználó legyen. Ha képernyőképet készítenek róla, vagy lementik az üzenetet akkor már semmi köze a FB-nak hozzá, így tökmindegy mi történik a profillal.

2016. okt. 7. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!