Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jelenthet valamit, ha a...

Jelenthet valamit, ha a tegnapi buliba mondtam a srácnak h nagyon bejön és ma rámírt?

Figyelt kérdés

Szval van egy 18 éves srác (17 vagyok) és halalosan tetszik / szerelmes vagyok belé és hát a tegnapi buliba ő is ott volt, én meg mivel ittam ezert volt bátorságom és beszeltem vele :D aztan tok jol elbeszelgettunk, megfogtam a kezét, nevettunk, fulébe sugtam h nagyon bejön nekem :p aztan elkezdi " óó nehogy elbízzam magam :D" , aztan kimentunk és megkínalt cigivel, ittunk stb...

Aztan ma irt ilyet : " Jol itthagytal :( "

Akkor szerintetek ez jelenthet valamit? :D

Egyebkent egy faluba lakunk, ismerjuk egymast...

2016. okt. 2. 15:33
 1/7 A kérdező kommentje:
*de eddig nem beszeltunk még ilyen kozel egymassal
2016. okt. 2. 15:34
 2/7 anonim válasza:
Jelenthet sok mindent, de szerintem csak le akar fektetni !
2016. okt. 2. 15:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt azért nem hinném, mert nagyon rendes srác, tisztelet tudó stb...

A masik meg anyum fonokenek a fia, szval nem hinném h ilyet csinalna...

2016. okt. 2. 15:37
 4/7 anonim válasza:

18 évesen a fiukat a szex motiválja, na meg a lányokat is.

Álszerénykedés nélkül ha bejön neked a srác akkor te is ágyba bújnál vele.Itt a kérdés az hogy mennyi udvarlás után.

Ha érdeklődik akkor azt jelenti hogy nem tart csúnyának, bármi lehet belőle.

2016. okt. 2. 17:50
 5/7 anonim válasza:
Attól,hogy anyukád főnökének a fia még akarhatja a szexet és miért ne, "hiszen a főnök fiának mindent lehet" :
2016. okt. 3. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Tegnap ugye rámirt és beszelgettunk egy kicsit... De utana már nem kerdezett semmit, meg én se :/

Szerintetek ha nekem is nagyon bejon meg minden, akkor kezdeményezzem én a beszelgetést? Vagy az tul nyomulos lenne? (Lány létemre ) vagy lehet h ő fog irni esteleg a hetvege folyamán?

2016. okt. 3. 16:34
 7/7 anonim válasza:

Hol van az megírva hogy ki kezdeményezhet? fiatalság bolondság.Mit meg nem adnék ha a mai eszemmel 17 lehetnék.

Egy dolgot jegyezz meg,az élet útján az esélyek szembe jönnek, rajtad múlik melyiket kapod el.Nagyon ritka hogy egy elszalasztott esély újra jöjjön és midig akkor jön amikor már nem lesz szükséged rá.Amikor valakit szerencsésnek tartasz az nem más mint hogy jó érzékkel kap el egyet.Kívánom hogy te is ilyen légy.

2016. okt. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!