Melyik frekvencián hallgatható az MR2 Petőfi? A 92.3 már nem jó, megváltozott, mondták a rádióban, csak lemaradtam róla.
Attól függ, hogy hol laksz...
Budapest 94,8 MHz
Csávoly 89,4 MHz
Debrecen 89,0 MHz
Győr 93,1 MHz
Kabhegy 93,9 MHz
Kékes 102,7 MHz
Kiskőrös 95,1 MHz
Komádi 96,7 MHz
Miskolc 102,3 MHz
Nagykanizsa 94,3 MHz
Pécs 103,7 MHz
Sopron 99,5 MHz
Szeged 104,6 MHz
Szentes 98,8 MHz
Tokaj 92,7 MHz
Uzd 90,3 MHz
Vasvár 98,2 MHz
Egyébként a www.mr2.hu-n lent, a Frekvenciák menüpont alatt tudsz részletesebben tájékozódni, ott térkép is van hozzá.
Ez a térkép sem rossz...
köszi mindkettőtöknek!
ám azzal mi van,amit nem érint a kék sáv?én a keleti(román) határ mentén lakok,és azt nem érinti.
tegnap végigpörgettem 88tól végig a frekvenciákat,de sehol sem találta...pedig a kedvenc rádióm...:(
A kék sáv tudomásom szerint azt jelenti, hogy azon belül átlagos készülékkel - elvileg - jó minőségű sztereó vétel van.
Ha a román határ mellett laksz, akkor a tokaji (92.7), komádi (96.7) és szentesi (98.8) frekvenciákat ajánlom végigpróbálgatni. Attól is függ a vétel persze, hogy milyen rádiód van, a digitálissal lehet a legpontosabban belőni a frekvenciát, meg az sem árt ha hosszú az antennája. Ha rosszul jön az adás, forgasd a készüléket, és/vagy az antennát! Ha végképp nem segít semmi, akkor szerintem egy külső URH antennát kell beszerezni. Azzal már akkor is kristálytiszta, ha körön kívül vagy (legalábbis nálunk... nekünk olyan van a hifire kötve, mert mi is pont úgy lakunk, hogy három lehetséges adótorony között félúton.)
(Az előbb mindkettő válaszoló én voltam egyébként. :) )
köszönöm hogy segítettél!
az a fura,hogy eddig tisztán bejött...most meg csak recseg,alig hallani vmit.
asszem beszerzek egy olyan valamit,amit mondtál,és majd, írok,mi újság:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!