120 éves vagyok, nemsokára lesz a szülinapi bulim, de már nincs ötletem, hogy mit játszunk. Nagyjából 10-en leszünk, főleg lányok. Tudtok jó programokat?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 12:13
1/10 A kérdező kommentje:
Bocs, 12 elgépeltem.
2016. szept. 25. 12:14
2/10 anonim válasza:
Beszélgessetek, nézzetek filmet, menjetek el sétálni ha van akkor akár kutyát is vihettek, sminkeljétek ki egymást vagy csináljatok valami frizurát, esetleg játszhattok is valami szerepjátékosat, csináljatok vicces videókat stb..
3/10 Martinbh válasza:
Adom a felettem lévőt de a videókat töröljétek mindenféleképpen nehogy kikerüljön a netre.
4/10 anonim válasza:
Pedig sokkal jobb lett volna a kérdés ha 120 lennél!
5/10 anonim válasza:
Haha, 120. szülinap jobb buli lenne. :D
Nézzetek jó filmeket, nasizzatok közben, csináljatok koktélokat (alkoholmenteset persze), menjetek sétálni, ha jó az idő rengeteg kinti járék is van.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából december 5.-én lesz
2016. szept. 26. 19:06
7/10 A kérdező kommentje:
a sminkelős ötlettel az a baki,hogy azt irtam :főleg lányok!
vagyis lesz 1-2 fiu is.ők nem élveznék ,szerintem...
2016. nov. 5. 16:59
8/10 A kérdező kommentje:
lécci írjatok!már csak 2 hét!
2016. nov. 18. 15:58
10/10 A kérdező kommentje:
Hányadikán?
2016. nov. 21. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!