Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » [STEAM] Csinál ilyet a VAC?

[STEAM] Csinál ilyet a VAC?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A minap egy gyerek rám írt Steamen, hogy fel kéne töltsek neki 5 eurót, és nekem ad mindent a Steam raktárából (Jó ha ér 4 eurót). Mikor meg kérdeztem miért, azt állította, hogy ha nem tölti fel azt az összeget, akkor kitiltja a Steam az accját. Azt mondta, hogy leszedett valami olyan játékot, ami Steamen pénzbe kerül, és ezt megtudta a VAC.

Az lenne a kérdésem, hogy ez igaz? Csak mert nekem nagyon nagy marhaságnak tűnik..

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. szept. 20. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez marhaság.
2016. szept. 20. 19:22
 2/5 anonim válasza:
eléggé marhaság mivel a VAC a VALVE anti cheat rövidítése és ez a "szoftver" csak a valv játékaiban található meg és azt ellenörzi hogy van e valami nem odaillő a játék fáljaiba (hacket keres pontosan). vagyis igen ez baromság
2016. szept. 20. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Általános örök szabály amit javaslok megjegyezni: ha egy vadidegen valami 'hatalmas' ajánlattal keres meg, DE ennek az előfeltétele, hogy ELŐRE adj neki pénzt valamire akkor az mindig minden esetben átverés.

Felnőtt embereket, idős embereket, egyébként teljesen normális családos embereket vernek át naponta úgy, hogy egy idegen valami csodálatos jutalommal kecsegteti őket ha előre adnak neki pénzt. Kérek mindenkit, ne higgyünk ezeknek!

Megkapják a pénzt és örökre eltűnnek!

2016. szept. 21. 09:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából ismerem őt. Nem olyan nagyon közelről, de hát na. Akkor köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 23. 15:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Az egészben az a legviccesebb, hogy Steamen az elérhetõség fülön azt írja a srácnál, hogy 16 napja. :'D
2016. okt. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!