Mit csináljak, ha elkaptam egy vírust és nagyon unatkozok otthon?
Figyelt kérdés
Csak megfázás, torok és fejfájás van, suliba nem mehetek mert elkapja valaki, itthon pedig nagyon unatkozok. A filmeket, videókat, sorozatokat már nagyon unom, tanulni csak holnap utántól fogok szóval tényleg tehetetlen vagyok. Rajzolni nem szeretek, a zenét is már unom mert 0-24-be zenét hallgatok. Valakinek valami tippje?2016. szept. 20. 14:32
1/10 anonim válasza:
Olvasás, játék, takarítás, önkielégítés. stb.
2/10 A kérdező kommentje:
Fél éve nem olvastam egy könyvet sem a kötelezőn kívül, szóval szerintem ezt nem kell leírnom... nem vagyok már 6 éves hanem 13 vagyok és lány ebből kifolyólag pedig nem végzek önkielégítést :DDDDDD
2016. szept. 20. 14:38
3/10 anonim válasza:
Ez cuki. :) En is szeretnek unatkozni! De sajna munka van leginkabb.
Nincs semmi hobbid? Szinezes, kepeskonyv nezegetes, vmi epitese/kezmuveskedes, valamilyen netes jatek (minecraft vagy akarmi)? Rakj rendet a szobadban vagy esetleg nincs aktualis kotelezo amit tudsz olvasni? Vagy sutni nem szeretsz? Csinalj vmi egyszeru, finom sutit. :) Akar sutes nelkulit ha a sutot még nem kezeled.
Jobbulast kivanok!
4/10 anonim válasza:
Tervezzd meg az őszi szünet programját. Szereld meg a bringád. Tanulj olyat, ami hasznos, és nincs suliban (ami érdekel), pl technikai, pszichológiai, önismereti, management témát.
5/10 anonim válasza:
Hallgass kabarét, csinálj sütit.
6/10 anonim válasza:
Tanuld a kötelező verseket,spórtolj (betegen is lehet)
7/10 anonim válasza:
Lázasan nem ajánlott sportolni.
Úgyhogy azt inkább felejtsed el. Pihenésre van szüksége a szervezetnek lázasa és nem szívet terhelő mozgásra.
8/10 Marci/2000/ válasza:
Kedves Kérdező! Jo lenne tudni, hogy alapvetően mi erdekel mert javasolhatja itt mas a minecraftot ha nem vagy a számítógépes játékok nagy kedvelője, vagy a bringa szerelest ha nincs türelmed hozzá, talán ha leírnád nagysagrendileg, hogy mi érdekel, több javaslat érkezne, amit valóban számba vennél... Igy látatlanba en is javaslom a sütést főzést amennyiben érdekel, vagy ha okosodni szeretnél a honfoglaló nevű online játékot javaslom. De ha van egy ket jo barátod, ha esetleg iskola után ráérnek szuper tarsalgasokat lehet végezni például Messengeren (igy kicsit mégis társaságban vagy😊). Vagy ha erdekel egy adott téma, olvasgass itt a Gyakori Kérdések oldalon😁 Remélem tudtam hasznos tippet adni 16F
9/10 A kérdező kommentje:
Az utolsonak igaza van! 13 eves lany vagyok es amiket irtatok azok min j dolgok de az en erdeklodesi koromet messzirol elkerulik... Az a baj hogy nem nagyon tudok mit irni hogy igazabol mi erdekel, mert minden a hangulatomtol fugg. A lenyeg hogy nagyon erosen kamasz vagyok, nem jut eszembe semmi, de aki esetleg kamasz volt vagy most kamasz raadasul lany az tudja hogy mirol beszelek szoval igen:D Remelem azert ertheto voltam valamennyire..
2016. szept. 22. 07:47
10/10 anonim válasza:
Igazából mindenki csak válaszolt a kérdésre... :) Azért nem mindenki kamasz kislány, így nehéz a helyzetedbe képzelni magunkat. Felnőtt nő vagyok, bár igazából emlékszem még én is a kamasz éveimre, én pl. rengeteget unatkoztam szóval érdemben nem is tudom mit írhatnék. :) Most már persze felnőtt dolgozó nőként visszasírom azokat az "unatkozós" éveket, de ott benne persze nekem is rossz volt. Remélem kitalálsz valamit és hamar meggyógyulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!