Akvárium klubban 18+-os koncin mennyire kérik el a személyit illetve nézik azt?
Figyelt kérdés
Ha kinézek 24nek is akár akkor is elkérik? Illetve mennyire komolyan nézik meg? Megnézik a kort és mondják hogy mehetek? ? Vagy a fejemet is megnézik hogy egyezik-e a képpel?2016. szept. 18. 19:02
1/3 anonim válasza:
Nem kell ennyire besz*rni :D Én volt ott 17 évesen is, egyedül a belépőt kérték el semmi mást :D
2/3 A kérdező kommentje:
Olyat, hallottam, hogy azért Pesten figyelnek erre rendesen. :(
2016. szept. 19. 17:34
3/3 anonim válasza:
Ez helyfüggő :) Olyan kocsmában is voltam már, ahol személyit kértek egy koktélhoz, meg olyanban is, ahol a felest szó nélkül kiadták. Egyébként 18 éves vagyok, de ahogyan írtam voltam ott tavaly koncerten, mikor még 17 voltam. Ott voltam kapunyitáskor, két csajnak adtam oda a jegyet, szalagra váltották és beálltam a sorba, aztán a bizti őr a Nagy Hallnál csak azt nézte mindenkin van-e szalag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!