Miért jó az, hogy minden hétvégén elmentek bulizni és addig isztok, amíg az se tudjátok hol vagytok, kik vagytok? A saját hányásotokban fetrengtek, és az egészre büszkék vagytok, hogy hú de jól berugtam a hétvégén. Felnőttnek akartok tűnni, de sokkal inkább nevetséges és szánni való a viselkedésetek. Lazítani, iszogatni kulturáltan is lehet. És itt rólatok van szó, nem egy felnőtt emberről. Nektek erre mi szükségetek van? Miért hiszitek, hogy ez egy menő dolog? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
És ennek mi a rák köze van a tini párkapcsolatokhoz???
2016. szept. 17. 19:52
3/8 anonim válasza:
Naa azért ennyire ne általánisítsunk,ez csak egy bizonyos rétege a tiniknek. De hogy a kérdésedre válaszóljak ők ettől érzik magaukat igazán kamasznak,feszegetik a határaikat.
2016. szept. 17. 19:53
4/8 anonim válasza:
És miért jó emiatt elítélni valakit?
Mindenkinek a saját döntése mit csinál, ezzel semmit nem árt neked. Foglalkozz a magad dolgával, kétlem hogy olyan tiszta lennél minden tekintetben hogy bármi jogod lenne mást elítélni.
2016. szept. 17. 19:54
5/8 anonim válasza:
Ja mert az nem gáz ha egy felnőtt fekszik az árokban meg hasonló :') Kamaszok vagyunk lehet,hogy neked kérdező ritka szar kamaszkorod volt és emiatt a mostani fiatalságot szidod szerintem foglalkozz a magad bajával köszi puszi :3
2016. szept. 17. 20:13
6/8 A kérdező kommentje:
Eszemben sem volt általánosítani, természetesen vannak kivételek. Akinek nem inge, nem veszi magára.
Ne félj, foglalkozok a saját dolgommal, kedves, hogy aggódsz.
Biztosan nekem volt rossz gyerekkorom, okos következtetés....Csak gratulálni tudok, te elmebajnok. Azért köszi a hozzászólást, az értelmi szintedről mindent elárul.
2016. szept. 17. 22:40
7/8 anonim válasza:
Én például eddig nem nagyon ittam, én is elítéltem, nem pröbáltam, de egyrészt egy olyan tátsaságba kerültem (ne értsetek félre, nem erőltetik, vagy röhögnek ki ha nem húzod meg a vodkás üveget) és kipróbáltam és tetszett az érzés, az a mérhetetlen felszabadulás, hogy nincs rajtam nyomás, a maximalista szüleim nem lihegnek a nyakamba és eddig eltiltottak, ezért annál inkább akartam (ne értsd úgy hogy minden péntek este az árokban fetrengek a hányásomban). 15/L
2016. szept. 18. 22:44
8/8 anonim válasza:
Én hetedikes vagyok és az utolsó osztálykirándulásunkra a költségek miatt jöttek velünk 12.-esek.Tök jól összehaverkodtunk velünk és utsó este együtt sörözgettünk és semmi baj nem lett belőle,senki se lett részeg és tök jól éreztük magunkat(ne értsetek félre nem beszéltek rá csak megkínáltak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!