Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Baj, ha 13 évesen bulizni...

Baj, ha 13 évesen bulizni szeretnék?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és idén nyáron voltam először egy olyan buliban ahol alkoholt fogyaszottam, és hát idén nyaron lettem először részeg.

Azóta meglehetősen erdekel a bulizás...gyakran gondolok rá hogy milyen jó lenne a bárátaimmal elmenni egyszer szórakozni...a baj az, hogy a baráti társaságom egy jó része nem ilyen bulizós fajta...

Egyiknap az osztálytarsam kérdezte tőlem hogy nincs e kedvem valameik pénteki vagy szombati napon lemenni úgy este felé úgy mond "bandázni" (itt benne let volna a pakliban az hogy lesz piálás, amit megvallok őszintén nem nagyon kedvelek, de hangos zenét és a jó társaságot annál inkább, a piát amugy gondolom egy idősebb haverjaval vetette volna:)). Nemet mondtam neki de igazábol egy kicsit megbántam.

Szerintetek jó az ha bulizni szeretnék 13 évesen? Valaszitokat elore is koszönöm :)

2016. szept. 16. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó nagyon. Pia, cigi, esetleg kis mariska, vagy egy kis bandázós kötekedés valakivel. Az üveget széttörni a járdán meg a bicikliúton. Csodálatos napok!
2016. szept. 16. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Az nem baj ha szeretnel, az a baj ha bulizol.

Szuleid nincsennek?

2016. szept. 16. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Bőven ráérsz még ezzel... nem kell 13évesen megkur.ulni!
2016. szept. 16. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

13 évesen ne igyál inkább, és bulizni se nagyon menj. Gyerek vagy még.....

Régen a "pizsama parti" és egyebek voltak a barátnőkkel otthon, a buli. Ma meg szinte mindig csak az alkoholra gondolnak sokan ilyenkor.

Ha eleve nem akarsz inni ne hagyd hogy rád kényszerítsék, akik szerint nincs jó "buli" pia nélkül, azok nem jó társaság. (Főleg akik szinte mindennap buliznak, és mindennap isznak alkoholt. Azok már alkoholisták, és ez mindig rossz, főleg ilyen fiatalon.)

2016. szept. 16. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!