Aranyos videós mémek?
Egy ismerősömnek szeretnék születésnapjára csinálni egy rövid animációt az egyik kitalált karakterével :)
Erre gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=RVqZB9vSfqs
Tudtok esetleg ennél jobbat?
(eddig még sose csináltam animációt, szóval nem akarok semmi olyat, amiben valami hardcore mozgás van :D)
Előző vagyok.
Mondjuk én nem vagyok annyira a mémek híve. Igaz, könnyűek, meg minden, de szerintem totál aláássa egy animátor csatornájának a minőségét. De nyilván ajándéknak tökéletes, kezdő animációnak meg még inkább, én inkább arról az esetről beszélek, amikor egy animátor tök jó szinten van, tehetséges, és ahelyett, hogy eredeti dolgokat csinálna, ilyesmikre pazarolja a tudását.
Egyébként ha az illetőnek van több OC-ja, akkor a time lapse meme is nagyon király, és van benne egy a memékre nem igazán jellemző egyediség, hogy két karaktert összekever eggyé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!