DasBuch kérdése:
Mi lennél jobban? Állatarcú ember, vagy Emberarcú állat?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 07:09
1/3 anonim válasza:
Fura kérdés :D , de ha itt tartunk "Állatarcú ember".
2/3 anonim válasza:
Jelenleg is emberarcú állat vagyok.
3/3 Szeder Katalin válasza:
A két előző válasz közül én a másodikat tartom valósabbnak. Nekem az a véleményem, hogy az élőlények, eltekintve a vírusoktól, baktériumoktól és az egyéb egysejtűektől (mert azok még kezdetleges élet- és szervezetformák) csak növények és állatok vannak. Elnézést kérek azoktól, akiket ez bánt, tudom, az ő felfogásuk szerint az ember teljesen más minőség, mint az állatok, és ezeken kívül még természetfeletti lények (Isten, Allah,Tollaskígyó,angyalok, sőt szellemek)is léteznek. Ezt az álláspontot tisztelem, feltéve, hogy a felekezet vagy gyülekezet célja nem egyeduralom a föld népei közt, tehát nem egyes embercsoport kiirtása/rabszolgasorba alacsonyítása. Azoktól viszont tartok, akik ugyan nem fogalmazták meg ezt a fenti kegyetlen célt, de gyűlölnek, lenéznek, rágalmakat híresztelnek egyes embercsoportoktól saját kudarcaik, veszteségeik (félre)magyarázása végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!