Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Xbox one házhoz rendelés és...

Xbox one házhoz rendelés és xbox one refurbished?

Figyelt kérdés

Vennék egy xbox one-t és házhoz rendelném. Eddig nem nagyon rendelten semmit megbizhatóak ezek a rendelések?

Xbox one refurbished vélemény? Megéri vagy inkább a 20k-val drágább újat éri megvenni?

2016. aug. 28. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ps4-et rendeltem neten, media markt oldaláról, megbízható, én mondjuk melózom, úgyhogy a házhoz szállítás nem volt megoldható így postán vettem át, de ha te otthon tudsz lenni akkor oda viszik. Utánvéttel rendeld, meghozzák, te odaadod a pénzt és kész. csak vigyázz, hogy hivatalos oldalról rendelj, főleg ha kártyával fizetsz, mert biztos h vannak csalók is
2016. aug. 28. 11:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen az ilyen csalók miatt kérdeztem. Egyébként a konzolvilágból szeretnék rendelni mert az nincs a városban és ott egész olcsó a konzol.
2016. aug. 28. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Az megbízható. Milyet veszel amúgy 500gb vagy 1tb? nem tartozik ide csak érdekel. meg szerintem érdemesebb 1tb venni, nem sokkal drágább, viszont az 500as max 7-8 játék után megtelt volna
2016. aug. 28. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Vagy 110k-ért xbox one 1 tb + ryse son of rome

Vagy 80k-ért xbox one 500gb refurbished + division.

Még ezt nem döntöttem el.

2016. aug. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!