Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mért kapok folyton xbox live...

Mért kapok folyton xbox live regisztrációnál hibaüzeneteket?

Figyelt kérdés

A konzolomon szeretném megcsinálni a regisztrációt , de már vagy 10 email meg jelszót kitaláltam és egyiketsem fogadja el , csináltamár Gmail , hotmail , mwg windowslive is és hosszu karakterü jelszót is megadtam és utána jön biztonsági kérdés amit azt választom ki melyik a régi kedvenc éttelem Pl: azt írom válaszként hogy Apple , pizza , giros , de szerintem ezzekl nincs gond csak a emailemel.

Mongyuk a email cimemben a nevem vagy bece nevemel kombinálom a jelszot meg a suületési évemel , de ez igy rossz lehet akkor ?

Meg előtte kér username vagy is nikvet oda is a bece nevemet adom meg.

De nem csak a konzolon probálok regisztrálni , regisztráltam asztali számitógépen is a microsoft.com oldalon és ott egy hotmail is cimet regisztráltam de azt se fogadja el, esetleg valami ötlet van ?

Egyébként a Xbox 360 nak a fat tipusa van meg , sokáig nem volt hozzá wifi adapter emit évekig kerestem hozzá tartozéként mert ugye akkora már bejöttek a slimes gépek amikben alapból benne volt a wifi , de internetem tudtam szerezni olcson a fat géphez wifi adaptert meg vásároltam 3 hónapos live gold tagságot is , ami 25 számjegyű de gondolom ezt csak akkor tudom aktiválni ha bejutottam a konzolomon a live ba ?

Egyébként sokszor ez a hibaüzenet jelenik meg ha akkarok emailt meg jelszot regisztrálni a gépmen : Plase wait while your account is being created. Donot turn off your console or remove your storage device,

Sajnos angolul nem tudok deez mire utal ?

2016. aug. 27. 11:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!