Holnap átjön az egyik barátnöm az osztályból! :-) Sose tudjuk hogy mit játszunk ugyhogy gondoltam megkérdezem tőletek! Mit játszunk?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 19:13
2/3 anonim válasza:
Csak azért mert nem mindegy, mert ha 10 évesek vagytok akkor mindenféle társos, amúgy ha nagyobbak kicsit, akkor mi azt játszottuk mindig hogy " jósoltunk" úgy hogy lerajzoltuk egy papírra a kezünket, minden ujjba húztumk három vonalat, a hüvelykujjra fiúneveket írtunk, a mutatóujjra házakat, a középső ujjra kocsikat, a gyűrűs ujjra neveket hogy milyen nevű legyen a gyerekünk, a kisujjra pedig számokat hogy hány gyerekünk legyen ( és igazából ezt lehet bárhogy variálni, az mindegy melyik ujjon van) és tíz számot kelett mondani 1-20-ig pl: 5,6,2,18,20,7,1,11,15,9 és akkor elkelett kezdeni számolni, hogyha öt akkor leszámolod a hüvelykujjon lévő 3 nevet utána áthaladsz a mutató ujjra ott le számolsz kettőt ( az 5) és azt ki kel húzni. És így tovább ha egy ujjadon már csak egy lehetőség van, akkor az lesz a végleges, és akkor azt már nem kel beleszámítani a következő számolásba, és a végen kijön hogy pl. Péter lesz a férjed, kertes házba fogsz lakni, egy ladád lesz, Izabella lesz a gyereked neve, és még 3 gyereked lesz stb. De egyébként ha nagyobbak vagytok akkor telefonbetyárkodhattok is, osztálytársal nagyon vicces!;) (Egyszer egyik fiúnak beadtam hogy tetszik nekem, nagy volt :D ) hogyha szerettek rohangászni a kertben, akkor ipiapacsozhattok, bár azt ketten játszani nem olyan jó, de esetleg bevonhatjátok a tesótidat ( ha vannak). Ha szerettek kézműveskedni is lehet, mondjuk karkötőt vagy valami díszt csinálni ( neten nagyon sok ilyen van). De egyébként ha jó barátnőd, akkor a beszélgetés is jo tud lenni, esetleg még lemehetek a közeli parkba, játszótérre, elsétálhattok a sulitok felé... bár gondolom az nem lenne túl kelemes ;) remélem segítettem.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia!!
Koszi a vàlaszod,egyébként 11 écesek vagyunk!!
Még 1-szer koszi a vàlaszod!
2016. aug. 27. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!