Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nézik le az EMO-kat?...

Miért nézik le az EMO-kat? (többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves emo srác vagyok de nem is az a nagyon emo hanem épphogy... (fekete pólók, csőgatya, fekete cipő, láncok, piercingek) Ma be mentem egy orvosi rendelőbe a lábam miatt, az orvos végig nézett rajtam és egy pillanatra el mosolyodott. Szóval nem értem miért nèzik le az emo-kat. Mert ameddig nem voltam emo addig semmi baja nem volt velem, komolyan vett stb.

2016. aug. 22. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet eszébe juttattad azokat az időket mikor ő Nirvanát hallgatott éy sörözött a rocker haverjaival :)
2016. aug. 24. 21:10
 12/16 Andy ^^ válasza:
39%

Hali mindenki^^

1. Mikor fogja már fel a nagy "normális" társaság,nincsen olyan,hogy emos. Csak olyan,hogy EMO. Az orvosod csak azért mosolygott(szerintem),mert a sok "egyéniség" után végre látott valamit ami nem illik a képbe. Kb mint a kőkorszakba egy gamer pc. Te is mosolyognál rajta.

Ahonnét én jövök,én voltam a különc,akitől féltették a szülők a gyerekeiket. De volt egy srác,aki odajött hozzám,hogy legyünk barátok. Azzal érvelt,hogy nem az számit mit viselsz hívül,hanem milyen vagy belül. Azóta 6 év telt el,és azóta is legjobb barátok vagyunk.

Ugyhogy szó sincs lenézésről.

18/f(Hurt emo)

2016. aug. 24. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Tök felesleges azon vitázni, hogy stílus-e vagy sem. Az is mindegy, hogy divat vagy nem divat. A kérdező 15 éves és ő is meg a vele egykorúak többsége is 2-3-4 év múlva "kinövi" ezt az egészet, ezért is felesleges ennyit agonizálni ezen. A nagy "ősrockerek" mire elérik a 20 éves kort, már rég más zenét hallgatnak és máshogy öltözködnek. Amikor èn 15 voltam (nem volt olyan rég), akkor minden 2.ember rocker volt, mert az volt a menő.
2016. aug. 25. 12:32
 14/16 A kérdező kommentje:
Azoknak köszönöm a válaszokat akik értelmesek voltak és nem oltogattak hanem legalább volt köze a válasznak a kérdéshez! :)
2016. aug. 26. 17:50
 15/16 anonim válasza:

Én is emo vagyok....és tapasztalatm főként a suliban. Semmi nem vesz komolyan megakarnak verni ahhoz képest hogy lány vagyok. De nem nagyon érdekel,amíg úgy öltözködöm ahogy én akarok! :)

. 14/L

2016. szept. 2. 10:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Én most lettem 9.-es és meglepő módon senki sem röhögött/verekedett velem, sőt még jófejnek is tartottak. Az meg hogy egy lányt meg akarnak verni hát elég gáz és saját magát minősíti az illető. :)
2016. szept. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!