Csak én vagyok így? Normális ez?
Figyelt kérdés
Amikor elmegyünk szórakozóhelyekre a barátnőimmel én általában állok a legsötétebb sarokban és nézem a többieket .Sose táncolok , mindig félek , hogy cikin táncolok.Ezért mindig úgy szoktam , hogy elkísérem őket , ott vagyok egy tíz percet és utána valami ürügyet találok ki , hogy hazamehessek , vagy ha elhívnak akkor azt mondom , hogy beteg vagyok. Szalagavatón is kötelező lesz táncolni és már előre félek , biztos megfogok botlani vagy ilyesmi.2016. aug. 18. 10:26
1/3 anonim válasza:
Ne idegeskedj,ez jön magától,érezd a ritmust és táncolj,figyeld mások hogyan táncolnak :) én is úgy tanultam meg táncolni hogy utánoztam másokat :D 16f
2/3 anonim válasza:
Szerintem felesleges aggódni emiatt, úgyis rengeteg próba van és általában akkor sincs semmi ha hibázol egyet. Én még csak 11.-es vagyok de tavaly táncoltam egy lánnyal a szalagavatójukon, és ő is izgult de végül simán ment minden.
3/3 anonim válasza:
Fiú létemre ugyanezzel küszködöm. Mondanám, hogy oldódj fel, de eddig az esetek 90%-ában oldalról néztem a "bulit", szóval várnám én is a világmegváltó tanácsokat.
F/22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!