Volt kint idén valaki a Szigeten? Ha igen, milyen volt (programok, hangulat, stb. )?
Sikerult uj ismeretsegeket, baratokat szerezni (magyar, kulfoldi egyarant)?
Netan van olyan szerencses (fiuk, lanyok egyarant), akinek sikerult legalabb egy embert felszedni egyejszakas kalandra vagy alkalmi szexre?
Pestieket ismertem meg, vagyis a legjobb barátom barátait, találkoztam ismerősökkel akikkel eddig még nem volt alkalmam, külföldiekkel beszélgettem, viszont nem vagyok híve az egyéjszakás kalandoknak, de hallottam vissza ismerősöktől, hogy nekik sikerült. A hangulat mindig kiváló volt, a programokkal sem volt semmi baj, egy percre sem unatkoztunk. Ez volt az első Szigetem, talán a benti árakkal volt csak kicsi bajom, lehetnének olcsóbbak(a jegyek magas árával már így is kiszorítják a nem kívánatos személyeket),de mindenkinek ajánlom!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!