Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hasznos a xbox live gold...

Hasznos a xbox live gold takság csak mert eddig sosem haszmáltam?

Figyelt kérdés

Xbox 360 fat gépem van , ugye ehez kell az a wifi adpter amire rátudok kapcsolodni a live ra , sokáig nem tudtam ilyet beszerezni mivel ritka tartózék és ha találtam is 1 videojáték boltban majdnem 20 ezerért adták volna oda ujonnan , de sikerült most szereznem használtan 5 ezerért egy ilyet 2 antenásat és ha már van wifi anntenám akkor rátudok kapcsolodni ugye a netre a konzolon , persze a gold takgágot megveszem.

Ugye ez gold takság ugy müködik hogy kell nekem regisztrálni egy microsoft fiókot ? A skype imél cimet nem fogadja el bejelentkezéshez vagy régi msn címet a live , csak mert ugye ezzek is microsoft fiókok ? A konzolon ez nem oldható még a regisztrácio ? Ha megveszem a gold takságot azt hogy tudom aktiválni a kódót ?

Ha vásárlók mongyuk fél éveset akkor az mire ellég ? Olyat hallotam hogy havónta 1 teljes játékot letudok szedni ingyen , de mongyuk ami fizzetős azt hogy tudom megvenni ? Csak bankártyával vagy mongyuk mobil számlából is letugyák vónni a játék árát ? Magyar forintal vannak feltüntetve a árak vagy amerika dolláral vagy euro?

Ha mongyuk eddig csak singliplayer játékokal játszotam akkor letudok tölteni plusz exrta tartalmakat , pl call of duty, battlefield játékoknál ?

Ahoz hogy tugyak egy online játékal játsznai mint pl ezzek a játékok : Defiance , Destiny, Call of Duty black ops 3 ugye ha jól tudom ezzeket csak kihárolag online lehet játszani , de ha nincs xbox live on egy barátomse akkor nem tudok semmien formában játszani ezzel a 3 játékal ha megveszem öket lemezes formájában ?

Hogy lehet barátokat szerezni ?

Xbox 360 on még legalább 2 évig nem lesz letiltva a live ? Csak mert ugye már az one az uj xbox , ha mongyuk fél év mulva vásárlók egy one konzolt akkor ottis betudok jellentkezni a live ba amit előtte 360 on használtam ?

2016. aug. 16. 21:53
 1/5 anonim válasza:

Az Xbox Live gold arra jó ,hogy tudjál más jàtèkosokkal játszani.

Megveszed a livot beteszed a kártyàt ès aktiválod ..nem kell hozzà nagy tudás

2016. aug. 17. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Magàn az xboxon is tudsz csinàlni Microsoft fiókot. A Goldot meg tudod venni bankkàrtyàval vagy ha boltban veszed meg a kódot be tudod ütni a "reedem code" menüpont alatt. Havonta 2 jàték ingyenes, jàtékokat csak bankkàrtyàval tudsz megvenni. És igen forintban írja ki az àrakat. Ha van goldod akkor tudsz online jàtszani nem kellennek hozzá baràtok. Live az biztos lesz még egy darabig. A microsoft fiókoddal pedig be tudsz jelentkezni egy màsik xboxon is ha esetleg veszel egy one-t. És egy jó tanàcs. Olvass kicsit többet és figyelj oda, nem bàntàsból, de iszonyat rossz a helyesíràsod.
2016. aug. 18. 00:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Oké értem , de xbox 360 on csak irott játékokat veszek , azzokal is lehet multizni ?

Ha mongyuk a Call of Duty Black Ops 3 meg a Destiny játékot irottba szerzem meg akkor fogok tudni velük játszani persze ha mellete bevan regisztrálva a live gold tagság ?

Nem feltétlen csak eredeti gyári játékokal tudok multizni vagy a játékhoz letölteni dlc vagy extra tartalmakat ?

És 2 ingyen játék amit letölthetek akkor lesz sok választási lehetőség vagy csak 2 olyan játék amit a gép választ ki ?

Monyuk nagyobb cimű játékok gondolom nem ingyenesek ugye , mint pl? Battlefield , Nedd For Speed , Fable vagy Halo ?

2016. aug. 20. 00:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Szaisztok megint ittlennék , megvettem a 3 hónapos tagságot de Ha rámegyek a Radem Code ra akkor olyat kapok hogy agyak meg usernevet , emailt meg jelszot és a végén meg vanna sok kérdés amit kiválaszhatók és rá 5 jegyű karekterű vélaszt angolul ez is megvan utána összesiti a kitöltött mezőkbe be irt adatokat a gép és aztán olyan jön hogy ele fogadom a live szolgáltatást ez is megvan de utána miellőtt elkezdene a csik mező frissülni leáll és hibakód jelenik meg üzenetel és adáig nem tudok eljutni hogy a 25 számjegyü kódot megagyam , mit tegyek ?
2016. aug. 27. 13:03
 5/5 Hömi Kovács válasza:
Ahogy írtad , úgy az vehető észre hogy flashalt vagy rgh-s a géped. Így viszont ne akarj live-olni mert bannolják a géped
2016. szept. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!