Hasznos a xbox live gold takság csak mert eddig sosem haszmáltam?
Xbox 360 fat gépem van , ugye ehez kell az a wifi adpter amire rátudok kapcsolodni a live ra , sokáig nem tudtam ilyet beszerezni mivel ritka tartózék és ha találtam is 1 videojáték boltban majdnem 20 ezerért adták volna oda ujonnan , de sikerült most szereznem használtan 5 ezerért egy ilyet 2 antenásat és ha már van wifi anntenám akkor rátudok kapcsolodni ugye a netre a konzolon , persze a gold takgágot megveszem.
Ugye ez gold takság ugy müködik hogy kell nekem regisztrálni egy microsoft fiókot ? A skype imél cimet nem fogadja el bejelentkezéshez vagy régi msn címet a live , csak mert ugye ezzek is microsoft fiókok ? A konzolon ez nem oldható még a regisztrácio ? Ha megveszem a gold takságot azt hogy tudom aktiválni a kódót ?
Ha vásárlók mongyuk fél éveset akkor az mire ellég ? Olyat hallotam hogy havónta 1 teljes játékot letudok szedni ingyen , de mongyuk ami fizzetős azt hogy tudom megvenni ? Csak bankártyával vagy mongyuk mobil számlából is letugyák vónni a játék árát ? Magyar forintal vannak feltüntetve a árak vagy amerika dolláral vagy euro?
Ha mongyuk eddig csak singliplayer játékokal játszotam akkor letudok tölteni plusz exrta tartalmakat , pl call of duty, battlefield játékoknál ?
Ahoz hogy tugyak egy online játékal játsznai mint pl ezzek a játékok : Defiance , Destiny, Call of Duty black ops 3 ugye ha jól tudom ezzeket csak kihárolag online lehet játszani , de ha nincs xbox live on egy barátomse akkor nem tudok semmien formában játszani ezzel a 3 játékal ha megveszem öket lemezes formájában ?
Hogy lehet barátokat szerezni ?
Xbox 360 on még legalább 2 évig nem lesz letiltva a live ? Csak mert ugye már az one az uj xbox , ha mongyuk fél év mulva vásárlók egy one konzolt akkor ottis betudok jellentkezni a live ba amit előtte 360 on használtam ?
Az Xbox Live gold arra jó ,hogy tudjál más jàtèkosokkal játszani.
Megveszed a livot beteszed a kártyàt ès aktiválod ..nem kell hozzà nagy tudás
Oké értem , de xbox 360 on csak irott játékokat veszek , azzokal is lehet multizni ?
Ha mongyuk a Call of Duty Black Ops 3 meg a Destiny játékot irottba szerzem meg akkor fogok tudni velük játszani persze ha mellete bevan regisztrálva a live gold tagság ?
Nem feltétlen csak eredeti gyári játékokal tudok multizni vagy a játékhoz letölteni dlc vagy extra tartalmakat ?
És 2 ingyen játék amit letölthetek akkor lesz sok választási lehetőség vagy csak 2 olyan játék amit a gép választ ki ?
Monyuk nagyobb cimű játékok gondolom nem ingyenesek ugye , mint pl? Battlefield , Nedd For Speed , Fable vagy Halo ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!