Hogy tehették ezt a budapesti vidámparkkal?
Leromboltak olyan ős régi játékokat is mint a szellemvasut,elvarázsolt kastély,óriáskerék, kanyargó,balangvasut stb.Meg ilyet hogy Budapesten egyátalán ne legyen vidámpark.Szégyen.Ráadásul a pestieket se érdekelte amikor bezárták nem látogatták stb.Mi a vidámparkot sokkal jobban szerettük mint az állatkertet,sokkal nagyobb élmény, érthetetlen hogy az állatkertnek miért volt joval nagyobb latogatottsága.Miért utálhatták meg a vidámparkot az emberek?Nemrég voltam az állatkertben, de dögunalmas volt egy csomo ovodás szüleikkel, öregek nagyrészt.A vidámpark sokkal pörgősebb volt, főleg az éjszakai vidámpark.
Emlékszem amikor neki mentem az embereknek a dodgemnél, de jo volt, lerombolták az emlékeimet, s csak a mesecsónak,hullámvasut,körhinta maradt meg, ezek közül meg csak a hullámvasut nem pici gyerekeknek valo
Nos, engem meg állatkert köt le jobban, akármennyire is sajnálok bizonyos állatokat a bezártságuk miatt. Vannak olyan lények, amiket csak ott tudok megnézni élőben.
A vidámparkban csak egyszer jártam, tetszett...de nem hiszem, hogy hiányozna.
Én is sajnálom, hogy szétszedték, de ha fejreállsz is így lesz. Debrecenben pl. van vidámpark ott kiélheted magad, mert tudtommal nem csak "kisgyerekeknek való" játékok vannak. Vagy Tiszafüredre is le lehet menni a Halas napokról úgy tudom ott van még dodgem és használják.
Vagy ha tombolni akarsz akkor menj a Szigetre vagy más fesztiválra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!