Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy tanitsak meg a kutyámnak...

Hogy tanitsak meg a kutyámnak dolgokat?

Figyelt kérdés
Van egy 2 hónapos kutyám, egyedül azt érti meg hogy ''ül''. A nevére hallgat. Mást nem igazán. De pl hogy tanitsam meg neki hogy pacsi,fekszik,marad,gyere ide stb...

2016. aug. 9. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:

1) Cesar Milan videok (nem pont olyan amire te gondolsz, de nagyon hasznos ha jobban szeretned megismerni a kutyak gondolkodasat).

2) Kutyasuli.

3) Youtube videok.

2016. aug. 9. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
...lemaradt: konyvek (sok van, kutass utana, en a 101 trukkot ajanlom)
2016. aug. 9. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ül ,fekszik, (bár ha fekszik és azt mondod neki ül,akkor nem ül vissza,ezen szerintem már nem tudok változtatni) , pacsit ad minden lehetséges módon :D (értsd,jobb ,bal láb, ellentétesen,ötös ad,ha függőlegesen tartod a kezed,azzal a manccsal adja,amelyiket feltartod,szóval erre nem lehet panaszom). Most három éves,de erre még kiskorában tanítottam meg,egyedül,kb. 13 évesen. Sok sok jutifalattal,amit szeret (nálunk ez az apróra vágott virsli volt),nameg rengeteg simivel. És ne csak pár perc alatt akard megtanítani,igenis előtte is játszani kell vele,foglalkozni,nem csak idomítani,mikor úgy tartja kedved. Futkározni,kergetni,pláne ha nagy mozgásigényű kutyus. :) A marad,gyere szerintem inkább pórázos melónak lenne jó,én úgy tanítottam meg rá,bár elég önfejű a miénk és ha szabadba kerül póráz nélkül,se lát se hall,szóval erre figyelj oda. Meg még amit tud,hogy ha kaját kap,akkor leül és csak akkor eszik,ha mondod neki,hogy ehetsz. Szerintem ha eleget foglalkozol vele,az alap dolgokat magadtól is meg tudod neki tanítani,a többi "extrát" mrg az előttem szóló elég sok lehetséges módon leírta,úgyhogy biztos menni fog :)
2016. aug. 9. 17:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2016. aug. 10. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként biztos hogy kutyasuliba fogjuk vinni mivel a közelben van egy kutyasuli:) És eléggé nagy mozgás igényel de nagy kertünk van c:
2016. aug. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!