Gólyatábor vagy Sziget Fesztival?
1. 14-15 éves vagy minek neked diákmunka?? főleg s szigeten bulizni? kicsi vagy!!!!!
2. ha gólyatáborba nem mész nehezebb lesz beilleszkedni mert senkit nem fogsz ismerni és mindenki lenéz mert nem mentél gólyatáborba
1-nek..Gólyatábor középsuli után is lehet, azaz 18-19 éves is lehet a kérdező.... Ha egyetemre felvételizett.
Másrészt ha akar dolgozni miért ne tehetné? Nem lesz semmi baja tőle! Ha úgy érzi nem bírja, otthagyja aztán kész!
Kérdezőnek: én szigetre (is) mennék a helyedben, én is voltam már fesztiválon dolgozni, igaz, külföldön, és szerintem fun! :D
Ellenben az én gólyatáborom nem sikerült jól, így sem tudtam beilleszkedni, akikkel tartottam a kapcsolatot ők nem is voltak ott. Persze azért a tiéd lehet jó, bár a személyes tapasztalatom azt mondatja velem, hogy a gólyatáborok nem arról szólnak, amiről elvben kéne nekik. Ezért mondom, ha van rá lehetőséged, és mindkettőbe belekóstolhatsz, akkor hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!