Valaki, aki rtafacebook zárolt profil vissza álításához? Többi lent.
Figyelt kérdés
A barátomnak feltörték a facebookját megváltoztatták a jelszavát és kénytelen volt új facebookot csinálni.Én pedig jelentetem az akkori facebookját megvizsgálták és küldtek egy üzenetet,hogy köszönik,hogy jelentettem stb.A lényeg,hogy azta facebookját zárolták és én szeretném vissza állítani annélkül,hogy ezta facebookját nem törlik vagy hasonlók.2016. júl. 31. 18:24
1/3 A kérdező kommentje:
elnézést a hibák miatt nem jó a billentyűm
2016. júl. 31. 18:25
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönjük, hogy tájékoztattál minket egy olyan tartalomról, amelyről úgy érzed, hogy sérti a közösségi alapelveinket. Az ilyen jelentések fontos szerepet játszanak abban, hogy a Facebook mindenki számára biztonságos és barátságos hely maradhasson.
Meg fogjuk vizsgálni az adatlapot, amelyet jelentettél, és amikor döntést hoztunk, megkeressük az ismerősödet.
Ha már nem szeretnéd, hogy ellenőrizzük a fiókot, akkor arra kérünk, töröld a jelentést.
Köszönettel:
a Facebook csapata
2016. júl. 31. 18:27
3/3 A kérdező kommentje:
ezt küldték
2016. júl. 31. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!